Portfolio Inline (NL)

Wordpress website

Persoonlijke geschenken die echt iets vertellen over de ontvanger én geschenken die ze kunnen gebruiken.

Bezoek website

Wordpress website

Identify, track and monetise your content in social media!

Bezoek website

Umbraco Webshop

Kwaliteit, authenticiteit, natuurlijke ingrediënten en bovenal een nooit aflatende passie voor koekjes

Bezoek Website
 

Joomla Website

Dit is het ware verhaal van een chocolademaker waarvan de legendarische naam wereldwijd uitgroeide tot het symbool van luxe en prestige.

Bezoek Website
 

Joomla Website

Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in Huis, Partena Kinderopvang en Partena Vitaliteitsmanagement bieden samen kwalitatieve oplossingen aan voor een gezond en comfortabel leven. HDP is sinds 1950 erkend door de overheid als sociaal secretariaat.

Bezoek Website
 

Joomla website

Amuse Amusant is zowel een restaurant, eventbureau en een cateringbedrijf.

Bezoek website

Joomla website

Responsive Design op maat

CIBE Communicatie is gespecialiseerd in organisatie- en publiekscommunicatie.

Bezoek website

Software ontwikkeling op maat

Cognizant Technology Solutions is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in informatietechnologie, advies en diensten voor de uitbesteding van bedrijfsprocessen.

Bezoek website

Software ontwikkeling op maat

ContentBridge DSCM (Digital Supply Chain Manager) geeft u volledige controle van uw audio en visuele inhoud. ContentBridge verminderen drastisch kosten en versnellen de oplevering en verbeteren opbrengst, efficiency en kwaliteit.

Bezoek website

Joomla website

De Florentijnen bezoeken betekent echt een zaligmakende en vooral culinair hoogstande ervaring.

Bezoek website

Drupal website met animatie

De Groene Vent is een ervaren gids van OVAM die organisatoren van festivals, sportmanifestaties, fuiven, stoeten, markten en processies helpt om hun evenement duurzamer te maken.

Bezoek Website

Virtuemart webshop

Verhuring van tenten, tafels, stoelen en ander feestmateriaal.

Bezoek Website

Software Ontwikkeling op maat

EMC Corporation is de belangrijkste producent van informatie-infrastructuurtechnologieën en –oplossingen

Bezoek website

Joomla website and Custom Software Development

The European Pricing Platform is the leading knowledge sharing platform, serving thousands of European pricing and profit optimisation managers. As a not-for-profit organisation, the EPP is devoted to support and share pricing know-how development via a variety of media.

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

EventPulse is an Access Control Provider for the entertainment industry. Their goal is to make ticket scanning as simple as it looks by leveraging cloud, mobile, NFC, integration and deep expertise.

Bezoek Website

Virtuemart Webshop

Bij Hippy Chic kan je terecht voor kleinere, onafhankelijke merken die je niet in elke store vindt. Denk aan romantische, schattige retro jurken, rokken, broeken en cardigans van Londense brands als Miss Patina, Trollied Dolly, Nancy Dee en Braintree.

Bezoek Website

Joomla website

HRSonar provides tools to companies that want to understand the effectiveness of their HR management.

Bezoek Website

Website op maat

U kan bij Jorent terecht voor het plaatsen van afzetcontainers van 10 tot 40 m3. Nieuw in zijn gamma zijn de containers met twee compartimenten hierdoor kan men reeds bij het vullen van de container het afval scheiden. En dus de stortkosten aanzienlijk verminderen.

Bezoek Website

Joomla website

Bij LauraColor kan je even ontspannen van de dagelijkse stress! Neem een keer een moment voor uzelf en laat je verwennen en verzorgen door LauraColor!

Bezoek Website

Wordpress website

Leader Networks is een adviesbureau dat klanten helpt bij het aanleggen van een professioneel netwerk en hat creeren van online gemeenschappen voor leidinggevenden.

Bezoek Website

Drupal website

MyKidSupport is een onlinegemeenschap in Boston die ouders helpt met het zoeken naar gespecialiseerde hulpmiddelen voor hun kinderen.

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

Kwaliteitswerk en een snelle uitvoering zijn in de drukkerswereld wellicht de belangrijkste waardmeters...

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

Storage Networking Industry Association helpt haar leden bij het ontwikkelen van krachtige oplossingen voor het opslaan en beheren van de enorme hoeveelheden informatie die bedrijven tegenwoordig produceren

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

Digital supply chain automation. Taking film and tv media source files and metadata through transcoding and packaging to a delivery to hundreds of digital retailers such as iTunes, Amazon, Googleplay,...

Bezoek Website

Joomla website

Uw rafting avontuur begint hier!
Trotseer de woeste stroming en ervaar de adrenalinekick tijdens het wildwater raften!
Kies voor Rafting Adventure en beleef uw avontuur onder begeleiding van Rescue 3 en IRF gecertificeerde instructeurs: RAFTEN VOOR IEDEREEN, ongeacht het niveau!

Bezoek Website

Privacy policy

Dit is de website van Jamaza bvba. Ons bedrijfsadres is Mariakerksesteenweg 53, 9031, Drongen, Belgium. Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 0899150507. Ons B.T.W.-nummer is 0899150507

Het Website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen uw domeinnaam en niet uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij 

- uw domeinnaam maar niet uw e-mailadres als u een bezoek brengt aan onze webpagina

- alle informatie met betrekking tot de paginaís die u op onze site geraadpleegd hebt

- alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt 

- om de inhoud van onze website te verbeteren

- om de inhoud en de lay-out van onze paginaís te individualiseren voor elke individuele bezoeker

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciÎle doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek) 

- om uw voorkeuren te registreren

- om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt aan uw boodschappenlijst

- om informatie te registreren die eigen is aan u,zoals de webpaginaís die u geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan

- om uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om u bij uw volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden

- om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet behalve Google Analytics.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieÎn die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen Per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Over communicatie per telefoon

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciÎle telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons ´ privacy-beleid ª. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

JAMAZA BVBA

+32 (09) 330 7523  | info@jamaza.com

© Copyright 2014 | Privacy Policy

We zijn sociale mensen, dus contacteer ons. Volg ons en blijf op de hoogte en ontvang updates, nieuwe releases en speciale aanbiedingen.