Portfolio Inline (NL)

Wordpress website

Persoonlijke geschenken die echt iets vertellen over de ontvanger én geschenken die ze kunnen gebruiken.

Bezoek website

Wordpress website

Identify, track and monetise your content in social media!

Bezoek website

Umbraco Webshop

Kwaliteit, authenticiteit, natuurlijke ingrediënten en bovenal een nooit aflatende passie voor koekjes

Bezoek Website
 

Joomla Website

Dit is het ware verhaal van een chocolademaker waarvan de legendarische naam wereldwijd uitgroeide tot het symbool van luxe en prestige.

Bezoek Website
 

Joomla Website

Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in Huis, Partena Kinderopvang en Partena Vitaliteitsmanagement bieden samen kwalitatieve oplossingen aan voor een gezond en comfortabel leven. HDP is sinds 1950 erkend door de overheid als sociaal secretariaat.

Bezoek Website
 

Joomla website

Amuse Amusant is zowel een restaurant, eventbureau en een cateringbedrijf.

Bezoek website

Joomla website

Responsive Design op maat

CIBE Communicatie is gespecialiseerd in organisatie- en publiekscommunicatie.

Bezoek website

Software ontwikkeling op maat

Cognizant Technology Solutions is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in informatietechnologie, advies en diensten voor de uitbesteding van bedrijfsprocessen.

Bezoek website

Software ontwikkeling op maat

ContentBridge DSCM (Digital Supply Chain Manager) geeft u volledige controle van uw audio en visuele inhoud. ContentBridge verminderen drastisch kosten en versnellen de oplevering en verbeteren opbrengst, efficiency en kwaliteit.

Bezoek website

Joomla website

De Florentijnen bezoeken betekent echt een zaligmakende en vooral culinair hoogstande ervaring.

Bezoek website

Drupal website met animatie

De Groene Vent is een ervaren gids van OVAM die organisatoren van festivals, sportmanifestaties, fuiven, stoeten, markten en processies helpt om hun evenement duurzamer te maken.

Bezoek Website

Virtuemart webshop

Verhuring van tenten, tafels, stoelen en ander feestmateriaal.

Bezoek Website

Software Ontwikkeling op maat

EMC Corporation is de belangrijkste producent van informatie-infrastructuurtechnologieën en –oplossingen

Bezoek website

Joomla website and Custom Software Development

The European Pricing Platform is the leading knowledge sharing platform, serving thousands of European pricing and profit optimisation managers. As a not-for-profit organisation, the EPP is devoted to support and share pricing know-how development via a variety of media.

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

EventPulse is an Access Control Provider for the entertainment industry. Their goal is to make ticket scanning as simple as it looks by leveraging cloud, mobile, NFC, integration and deep expertise.

Bezoek Website

Virtuemart Webshop

Bij Hippy Chic kan je terecht voor kleinere, onafhankelijke merken die je niet in elke store vindt. Denk aan romantische, schattige retro jurken, rokken, broeken en cardigans van Londense brands als Miss Patina, Trollied Dolly, Nancy Dee en Braintree.

Bezoek Website

Joomla website

HRSonar provides tools to companies that want to understand the effectiveness of their HR management.

Bezoek Website

Website op maat

U kan bij Jorent terecht voor het plaatsen van afzetcontainers van 10 tot 40 m3. Nieuw in zijn gamma zijn de containers met twee compartimenten hierdoor kan men reeds bij het vullen van de container het afval scheiden. En dus de stortkosten aanzienlijk verminderen.

Bezoek Website

Joomla website

Bij LauraColor kan je even ontspannen van de dagelijkse stress! Neem een keer een moment voor uzelf en laat je verwennen en verzorgen door LauraColor!

Bezoek Website

Wordpress website

Leader Networks is een adviesbureau dat klanten helpt bij het aanleggen van een professioneel netwerk en hat creeren van online gemeenschappen voor leidinggevenden.

Bezoek Website

Drupal website

MyKidSupport is een onlinegemeenschap in Boston die ouders helpt met het zoeken naar gespecialiseerde hulpmiddelen voor hun kinderen.

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

Kwaliteitswerk en een snelle uitvoering zijn in de drukkerswereld wellicht de belangrijkste waardmeters...

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

Storage Networking Industry Association helpt haar leden bij het ontwikkelen van krachtige oplossingen voor het opslaan en beheren van de enorme hoeveelheden informatie die bedrijven tegenwoordig produceren

Bezoek Website

Software ontwikkeling op maat

Digital supply chain automation. Taking film and tv media source files and metadata through transcoding and packaging to a delivery to hundreds of digital retailers such as iTunes, Amazon, Googleplay,...

Bezoek Website

Joomla website

Uw rafting avontuur begint hier!
Trotseer de woeste stroming en ervaar de adrenalinekick tijdens het wildwater raften!
Kies voor Rafting Adventure en beleef uw avontuur onder begeleiding van Rescue 3 en IRF gecertificeerde instructeurs: RAFTEN VOOR IEDEREEN, ongeacht het niveau!

Bezoek Website

Websites

Webontwikkeling is een ruim begrip dat wordt gebruikt voor alle softwareontwikkeling van websites, intranetten en online toepassingen. Het uitbouwen van uw aanwezigheid op het web zorgt dat het internet voor u werkt.

Content Management Systemen (CMS)

Door uw website uit te bouwen op basis van een CMS zoals Joomla of Drupal krijgt u de volledige controle over uw online inhoud. U kunt wanneer dat nodig is inhoud snel en eenvoudig bijwerken of toevoegen. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over deze essentiële tool voor uw bedrijf.

Web- en informatiedesign

Gebruikerservaring is uiterst belangrijk als u wilt dat uw klanten terugkeren naar uw website. Het Jamaza-team staat klaar om u met raad en daad bij te staan en u te helpen beslissen hoe u het efficiëntst voordeel kunt halen uit het internet.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO betekent het optimaliseren van de inhoud van uw website zodat deze wordt weergegeven in de zoekopdrachten van potentiële klanten wanneer deze zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. Jamaza kan u helpen met het plannen van uw inhoud, het zoeken naar de juiste sleutelwoorden en ervoor te zorgen dat mensen u vinden.

Gemeenschappen

Door een onlinegemeenschap uit te bouwen voor uw klanten, kunt u efficiënt met hen communiceren, hun klantenervaring verbeteren en hun loyaliteit versterken. Wij hebben in de loop der jaren aan verscheidene gemeenschappen gewerkt en hebben de nodige ervaring om u te helpen met het uitbouwen van een eigen gemeenschap.

JAMAZA BVBA

+32 (09) 330 7523  | info@jamaza.com

© Copyright 2014 | Privacy Policy

We zijn sociale mensen, dus contacteer ons. Volg ons en blijf op de hoogte en ontvang updates, nieuwe releases en speciale aanbiedingen.