Over ons

Het Jamaza-team heeft meer dan 15 jaar ervaring met web- en softwareontwikkeling, content management systemen (CMS) en webwinkels. Wij leveren creatieve en ontwikkelingsdiensten voor internet en mobile toepassingen gebaseerd op een breed scala aan technologieën waaronder Drupal, Joomla, Magento, Wordpress, iOS, Android, Linux, PHP, MySQL, Oracle, HTML/XML, .NET, C/C++, Java...

DE oprichters

Manfred Van Ursel heeft 15 jaar ervaring met multimedia en webontwikkeling. Zijn meest recente functie was Principal Web technologist bij EMC. Daar was hij verantwoordelijk voor alle informatie-infrastructuur zoals websites, intranet, online applicaties en content management voor de Centera productlijn.

Jason McMahon heeft 15 jaar ervaring met localisatie, prepress, technical writing en management. Zijn laatste betrekking was een managementfunctie bij EMC waar hij de leiding had over een international team die gevestigd waren in België, Amerika en Rusland. Jason is geboren in Londen en spreekt vlot Engels, Nederlands, Spaans en Frans.

Jamaza bvba is lid van FeWeb

JAMAZA BVBA

+32 (09) 330 7523  | info@jamaza.com

© Copyright 2014 | Privacy Policy

We zijn sociale mensen, dus contacteer ons. Volg ons en blijf op de hoogte en ontvang updates, nieuwe releases en speciale aanbiedingen.